MAN Support

Om de concurrentie een stap voor te blijven, moet u eerst een voorsprong hebben. Daarvoor heeft u in de eerste plaats voertuigen nodig die zuinig met brandstof omspringen, zoals de voertuigen van MAN. Met onze dienstverlening kunt u het management van uw wagenpark verder optimaliseren.

MAN biedt daarvoor de volgende support

TeleMatics – de intelligente verbinding tussen telecommunicatie en informatie

Met MAN TeleMatics® reduceert u het brandstofverbruik van uw vloot aanzienlijk, optimaliseert u de benutting en maximaliseert u het rendement van uw onderneming. Met het Telematica-servicepakket voor uw persoonlijke behoefte rijdt u weg van de concurrentie.

ProfiDrive – Code 95-chauffeurstrainingen voor veilig en economisch rijden

Het efffectiefste systeem ter vermijding van ongelukken zit achter het stuur - de bestuurder. Het is belangrijk dat deze anticiperend rijdt, ook in kritische situaties zelfverzekerd handelt en zijn voertuig beheerst.

MAN biedt daarom praktijkgerichte rijtrainingen aan voor vrachtwagen- en busbestuurders en krijgt voor dit aanbod steeds meer aanmeldingen van zijn klanten. Tussen 3.000 en 4.000 bestuurders nemen momenteel per jaar alleen al Duitsland aan seminars deel. MAN ProfiDrive® biedt zijn diensten intussen in meer dan 25 landen aan en heeft momenteel in totaal 69 trainers in dienst.

Van professionals voor professionals: Het doel is om tot 10% zuiniger en voertuigbesparender te rijden.